lindamagganpersson.blogg.se

Regn + Åska = dålig melodi

Publicerad 2012-07-28 14:00:19 i Allmänt,

Sitter inne framför tvn med Carro och kollar på os eftersom det inte är nått bra väder ute. Trodde att vi skulle åka till borlänge idag och handla till min praktik i Orsa men tydligen ska vi göra allt det i morgon för mamma vill inte åka någonstans idag. Min mamma ville heller inte åka typ klockan 07.00 i morgon bitti vilket jag hade räknat med eftersom vi måste åka igenom crusingen i rättvik för att ta oss till Orsa. Kommer väl inte vara där förens sent i morgon eftersom mamma ska vara så vrång idag.

18.22

Publicerad 2012-07-27 18:22:35 i Allmänt,

Efter en underbar dag av solandes och en tripp till borlänge sitter jag just nu och halvkollar på tv medan jag är inne på datorn. Det känns så underbart skönt att sommaren äntligen har kommit så att man kan vara ute lite mer än när det bara regnar hela tiden.
 
Nu blir det att sova middag medan jag väntar på att mina vänner ska komma hit. 

FINT VÄDER!

Publicerad 2012-07-27 11:46:55 i Allmänt,

Idag är det varm och skönt ute, tack och lov! Fast solen har gömt dig så det är inte så bra väder att sola i, tyvär. Jag känner att jag verkligen vill hitta på något kul idag när Carro är här och allt. Dock verkar det inte finnas mycket att göra i lilla Gustafs som vanligt.. Ikväll kommer iallfall Emma och eventuellt Malin, kul kul. 
 
Nu blir det väl att försöka hitta på någonting att göra, kanske blir kubb på baksidan. :)

Nattinlägg

Publicerad 2012-07-26 23:49:19 i Allmänt,

Ja ni, han är bra charmig den där!

Särskillt när han nyss satt i mitt knä och åt marie kex...

26/7 19:12

Publicerad 2012-07-26 19:12:56 i Allmänt,

Det blev en sen filmkväll igår vilket resulterade i att jag inte har gjort så mycket idag. Jag och Caroline har solat lite, sedan kom min moster och sa hej. Det var väldigt länge sen jag träfade min moster så det vcar kul att hon trippade förbi med sin väninna.

Första inlägget

Publicerad 2012-07-26 00:38:45 i Allmänt,

Vet inte riktigt vad jag ska skriva såhär i mitt första inlägg så jag tänker börja med att skriva lite om min dag. 
 
Idag har jag hunnit med ganska mycket. Jag har varit till Rexbo och hälsat på en vän till mig som har hjälpt mig med en stamtavla. Sedan fortsatte jag och mamma till rättvik för att lämna av en kanin och för att hämta Caroline, en nära vän till mig som jag inte har träffat på flera månader. Caroline är en tjej som jag tycker väldigt bra om, vi träffades när vi båda började gymnasiet. I början pratade vi inte speciellt mycket med varandra men efter att vi hade diskuterat ett väldigt privat ämne så upptäckte vi att vi hade mer och mer gemensamt. idag är vi bästa vänner och det känns skönt att vi nu får ses igen. <3
 
 
 

Om

Min profilbild

Linda Persson

Jag heter Linda Persson och är 18 år gammal. Jag ska börja tredje året på gymnasiet, där jag läser djurvård. Den här bloggen gjorde jag främst för att få skriva av mig lite om vad som händer i mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela