lindamagganpersson.blogg.se

Sömntuta!

Publicerad 2012-09-30 17:59:56 i Allmänt,

Sitter just nu och väntar på att mamma ska vakna så att vi kan leta reda på lite grejer som min klass ska ha på skolfotot. Kan inte säga vad det är än utan det får ni se seanre ;) 

Kaninbur!

Publicerad 2012-09-30 17:58:59 i Allmänt,

Idag har jag fått hjälp av min familj med att starta byggandet av mina nya kaninburar. Eftersom jag vill få in mina kaniner i frådet så fort som möjligt så kämpar vi mycket med att burarna ska bli klara. Jag blev även sponsrad av Gustafs listhyvleri ab! :D Känner personen som äger stället och fick gratismaterial som jag verkligen behövde därifrån. Snälla människa! 
 
Det blir mycket enkla burar, inga lyxburar som den här. Bara stora burar med mycket miljöberikning :) 
 

plugg plug plugg

Publicerad 2012-09-29 18:07:21 i Allmänt,

Idag  har jag varit på kattutställning med Athina :) Det var väldigt roligt, bra sätt att plugga på. :) Nu bör jag egentligen plugga men jag orkar verkligen inte ta tag i det. Är så jävla koltrött så det finns inte :/ Aja sånt är väl livet antar jag..

back again

Publicerad 2012-09-23 15:02:31 i Allmänt,

Jag har haft lite fullt upp den senaste tide, därför har det inte blivit något bloggande. Nu är jag igång igen med spännande saker att berätta om :) 

Kaninutställning på Salins struts

Publicerad 2012-09-23 15:00:47 i Allmänt,

Här kommer bilder ifrån den förra kaninutställningen. Kakan slutade på 93,5 poäng vilket jag ite är helt nöjd med, jag hade hoppats på att hon skulle nå upp till 94p. Dock är jag glad att hon utvecklas frammåt och jag får även mycket bra respons av dommarna vilket är skönt. 
 
Medan den långa bedömmningen pågick var jag och mamma och kollade på alla olika sortsers stånd där dom sålde olika saker eftersom det var höstmarknad. Vi åt även strutsburgarre för första gången, dom smakade typ lika dant som vanliga hamburgare så jag blev lite besviken men jaja sånt är livet. 
 
Söt liten kanin väntar på att bli bedömd :) 
 
 

Skolan

Publicerad 2012-09-20 12:01:19 i Allmänt,

Sitter i Tunet med carro och ska ha engelska c. Känns sådär med tanke på att jag nyss hade matte c men vi får väl se hur kursen är. Tur att jag känner igen några här i klassrummet i alla fall så att jag inte hade varit helt själv med massa random människor. Det hade varit lite segt. Aja nu börjar vi så hejdå!

INGEN DATOR!

Publicerad 2012-09-12 22:00:30 i Allmänt,

Hej Hej! 
 
Har ingen dator just nu men det bloir mycket bloggande i helgen med massa bilder och kul! :) 

Hugo

Publicerad 2012-09-08 12:32:34 i Allmänt,

Vi har en väldigt söt grannkatt som heter Hugo. Hans husse och matte är just nu i utlandet så han har bestänmt sig för att flytta in hos oss. 
 
När jag går ut till mina kaniner på morgonen lägger jag alltid det dom ska få på morgonen på ett bord mellan burarna medan jag kollar lite på min kaninunge. Idag tänkte jag ge dom en limpskiva att dela på.. När jag löft upp min unge så hoppade Hugo snabbt upp på bordet och tog limpskivan och började äta på den :O När jag komtillbkaa efter att ha hämtat en ny sågdet ut såhär..
 


Godmorgon!

Publicerad 2012-09-08 12:23:14 i Allmänt,

Hej Hej! 
 
Förlåt för att det inte blev något blogginlägg igår, jag hade fullt upp hela dagen med att flytta in i Rättvik och städa ut våran husvagn som någon tydligen vill köpa. Jag hade det väldigt roligt igår iallafall, första kom jocke och hälsade på oss så det blev några vändor med kortspel för oss två. KUL! Sedan åkte jag som sagt till Rättvik md min mamma. När vi kom dit så hämtade vi först Carro som självklart skulle vara med när jag flyttade in eftersom hon är med på typ allt jag gör i mitt liv xD söt tjej! Jag ska bo på ett pars gård i en stuga som dom hyr ut. Mamma berättade på vägen hem att när jag och Carro hade gått in i stugan så hade frun i huset frågat om det var min syster som jag hade med mig. Det är heeeelt sjukt, var vi än går så frågar folk oss om vi är systrar. :P Allt gick bra och sådär i alla fall, jag ska lägga in bilder på mitt rum sen när jag har fått datorn ifrån skolan eftersom min har gått sönder -.-' . 
 
Tänkte även förvarna er om att det antagligen inte blir något blogginlägg på Måndag eftersom jag inte har någon dator då. 

Paket!

Publicerad 2012-09-06 14:12:00 i Allmänt,

Hämtade precis mitt paket från Sportamore! 
 
Skorna passade trots allt. Jag har ofta lite svårt att köpa skor då vad som helst inte passar bra men den här gången gick det riktigt bra. Dock måste jag byta storlek på topparna då dom sitter helt okej men det är inbyggd sportbh i dom och den sitter verkligen inte bra. Sånt som händer :)

Onsdag!

Publicerad 2012-09-05 14:14:23 i Allmänt,

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Vet inte vaqrför egentligen, har nog bara inte haft någonting att skriva om..
 
Igår började jag packa ner mina saker eftersom jag ska flytta tillbaka till Rättvik på fredag. Känns så himla skönt att få komma bort härifrån ett tag. Missförstå mig inte nu jag älskar att bo här i Gustafs och jag älskar alla mina vänner här men det är skönt att få komma bort ett tag. 
 
Jag har även beställt en massa nya träningskläder, ett par walking skor och en väska. Väskan kom igår och jag hoppas att kläderna kommer idag men tvivlar på att dom kommer göra det. Jag tror att dom kommer komma i morgon. Längtar!!!! :) 

Bah!

Publicerad 2012-09-01 21:07:24 i Allmänt,

SItter i Soffan med Olle!!!! Har inte träffat henne på jättelänge så det är verkligen kul att hon är här. 

Om

Min profilbild

Linda Persson

Jag heter Linda Persson och är 18 år gammal. Jag ska börja tredje året på gymnasiet, där jag läser djurvård. Den här bloggen gjorde jag främst för att få skriva av mig lite om vad som händer i mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela