lindamagganpersson.blogg.se

Hinner gå hem mellan lektionerna

Publicerad 2013-02-19 12:42:44 i Allmänt,

Kom precis hem ifrån skolan, hhar först haft matte c och sen åt jag lunch. Nu ska jag ut och gå med ida och hundarna sedan lir det en kort sovpaus och sen tillbaka till skolan för projekt och företagande. Underbart att kunna hinna gå hem mellan lektionerna. :) 

Projekt

Publicerad 2013-02-19 00:27:17 i Allmänt,

Hela eftermiddagen har jag ägnat åt ett litet projekt så jag har inte hunnit blogga. Kommer berätta allt om ett tag :P

Studiehörna

Publicerad 2013-02-17 16:18:08 i Allmänt,

Sitter hemma och pluggar med Malin. Kul? Nej inte direkt, tur att jag snart ska göra klart min tårta. :) 

Sofen <3 Linden

Publicerad 2013-02-17 14:19:26 i Allmänt,

Min fina vän Sofie var här i fredags och lekte lite med mig. Har inte träffat henne på många månader så vi tyckte att det var dags nu. Även fast vi inte har setts på så länge så känns det som att vi sågs igår varje gång vi ses. Vi pratar som vanligt, skojar och busar. Den här gången blev det lite crazy cambilder och några filmer som är privata.
 
Här är ett litet smakprov på hur det brukar se ut när vi umgås.. :) (Simba (katten) har såklart en viktig roll i mitt och Sofies förhållande) 
 

Mello!

Publicerad 2013-02-17 12:41:55 i Allmänt,

Eftersom jag inte orkade göra ett inlägg om melodifestivalen igår så kommer det nu istället. 
 
Jag tyckte att det var ett relativt bra starsfält igår om man jämför med dom andra veckorna. Det vara bara nån låt som jag inte gillade. Här är min top 5 lista om vilka som jag tyckte var bäst igår kväll: 
 
5. Heartstrings av Janet Leon hamnade på 5:e plats för jag tyckte att texten var bra och hon gjorde ett bra uppträdande. 
 

4. Alibi av Eddie Razaz blev nr 4 på min lista för att låten var bra och jag tycker att Eddie sjunger bra och har bra scennärvaro. 
 
 
3. In and out of Love av Martin Rolinski blev nr 3 för att han är en väldigt bra sångare, låten var bra och dom hade ett fiffigt uppträdande med tjejerna som målade inne i burarna. 
 
 
2. En riktig jävla schlager av Ravaillacz blev tajt tvåa eftersom det var en väldigt rolig låt. Gubbarna är rikitgt underhållande och hela alltet var bara så jävla roligt. 
 
 
1. Falling av State of drama blev en solklar 1:a i min bok för jag lyssnar mycket på rock och jag älskar rockballader. Texten var väldigt bra, killen som sjöng var riktigt duktig och jag tror att dom kan gå långt i Eurovisionfinalen. 
 
 
 

Har lovat Sofie att börja blogga igen..

Publicerad 2013-02-16 18:40:37 i Allmänt,

..så jag lär väl börja göra det. Idag åkte jag en sväng till R-vik och tillbaka för att jag hade glömt mina mikrobiologi papper på boendet så jag kunde inte skriva min uppsats som ska in på måndag. Så nu har vi pratat om det viktiga och nu kan i gå in på det roliga... leverbiffar.... 
 
Nej seriöst, ikväll ska jag och mamma kolla på mello så jag ska väl försöka få ut ett litet inlägg om vad jag tyckte om kvällens deltävling. Har ingen aning om vilka som ska vara med än så det blir spännande. 
 
Är sugen på att baka... Har egentligen väldigt ont i magen och ska fika i morgon eftersom jag har fyllt år.. Men det skulle vara trevligt att äta något gott medan vi kollar på mello. Hmmm... vi får se. 
 
 
BTW, ska försöka få ut åtminstonde 3 inlägg om dagen nu och se om jag kan få litemer motivation till att skriva och kanske få fler läsare :P Ska även börja bideoblogga då Sofie tyckte att det verkade som en bra idé. :) 
 

Om

Min profilbild

Linda Persson

Jag heter Linda Persson och är 18 år gammal. Jag ska börja tredje året på gymnasiet, där jag läser djurvård. Den här bloggen gjorde jag främst för att få skriva av mig lite om vad som händer i mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela